Městská knihovna Bílina zve na přednášku věnovanou jarní očistě těla.
Přednáškou s názvem Zdravé jarní pečení a vaření nás provede milovnice dobrého jídla a šéfkuchařka teplické, dnes již bývalé, Biorestaurace Zahrada, nám všem dobře známá Lucie Beyerová — popularizátorka zdravého vaření. Propagátorka zdravého životního stylu.
Lucie nám dá tipy na zapomenuté i neznámé potraviny vhodné pro očistu organismu.
Pohovoří na téma: vyživující a omlazující kuchyně.
Připraví pro vás ochutnávku dobrot ze své rostlinné kuchyně.
Prozradí recept na osvěžující salát pro očistu jater.
Přednáška se uskuteční v zázemí klubovny v přízemí centrální knihovny na Mírovém náměstí ve čtvrtek 7. dubna 2022 od 17:00 hodin.
Těší se na vás přednášející Lucie a celý tým knihovny.
---
Vaší účastí na akci souhlasíte s pořizováním, používáním a zveřejňováním obrazových a zvukových záznamů pro potřeby knihovny.
---
Více o přednášející:
Lucie Beyerová vystudovala hotelovou školu. Gastronomie se v její rodině prolíná již po několik generací.
Dále studovala na prestižním Kushi Institutu, který vyučuje holistický přístup k životu - makrobiotiku.
Vyučuje orientální diagnostiku, která se využívá v čínské medicíně při osobních konzultacích.